Po več kot 80 letih raziskav in razvoja na področju zdravja in nege kože, v sodelovanju z dermatologi, je podjetje Dr. Hobein (Nachf.) GmbH, med. pravo ime za usposobljenost in varnost, ko gre za nego kože. EUBOS izdelki so primerni za vsak tip kože in vsebujejo izbrane aktivne sestavine z dokazanimi in dokumentiranimi učinki na kožo.

Formule se redno posodabljajo v skladu z najnovejšimi znanstvenimi dognanji, prav tako neodvisni dermatološki inštituti stalno preverjajo učinkovitost in toleranco.

Danes EUBOS izdelke uspešno uporabljajo v številnih državah po svetu za nego in zaščito biosfere kože. V Nemčiji je EUBOS ena najbolj poznanih lekarniških blagovnih znamk na področju medicinskega čiščenja in nege kože. Desetletja pozitivnih izkušenj – tudi v dermatološki praksi – potrjujejo visoko kakovost izdelkov.

V Sloveniji je zastopnik za blagovno znamko Eubos podjetje MEDIS-M, ki od ustanovitve leta 1996 skrbi za distribucijo visokokakovostnih medicinskih pripomočkov, kozmetike, dodatkov v prehrani in ostalih izdelkov lekarnam, specializiranim prodajalnam, bolnišnicam in končnim uporabnikom.

Proizvajalec in odgovorna oseba za izdelke blagovne znamke EUBOS po Uredbi (ES) št. 1223/2009 je:
Dr. Hobein (Nachf) GmbH,
med. Hautpflege
Grenzstraβe 2
D-53340 Meckenheim

Kje kupiti Eubos izdelke?

Prodajna mesta