Smo uradni zastopnik za blagovno znamko Eubos v Sloveniji

V podjetju MEDIS-M vse od prvih korakov leta 1996 skrbimo za distribucijo visokokakovostnih medicinskih pripomočkov, kozmetike, dodatkov v prehrani in ostalih izdelkov lekarnam, specializiranim prodajalnam, bolnišnicam in končnim uporabnikom.

Poglavitna dejavnost podjetja Medis-M d.o.o. je veleprodaja kakovostnih medicinskih pripomočkov za osebno in bolnišnično uporabo, izdelkov za zdravstveno preventivo, lajšanje zdravstvenih težav ter izdelkov za izboljšanje kakovosti življenja.

V 25 letih delovanja in obstoja smo zgradili most zaupanja med priznanimi blagovnimi znamkami doma in v tujini ter njihovimi vsakodnevnimi uporabniki. Izkazano zaupanje naših uporabnikov nam daje zagon, da nadaljujemo uspešno pot in da vrhunske storitve vseskozi nadgrajujemo.

Zgodba Eubos

PRAVA NEGA ZA VSAKO KOŽO!

Po 90 letih raziskav in razvoja za zdravje in dobro počutje kože v sodelovanju z dermatologi je podjetje Dr. Hobein (Nachf.) GmbH ustvarilo sinonim za nego kože, kompetentnost in varnost. Preparate EUBOS odlikujejo tipu kože primerne formulacije in izbrane učinkovine z dokazanimi in dokumentiranimi učinki.

Formulacije se nenehno posodabljajo glede na najnovejša znanstvena dognanja. Testirane so s strani neodvisnih dermatoloških inštitutov glede učinkovitosti in prenašanja.

Danes se EUBOS uspešno uporablja v številnih državah po svetu za nego in zaščito biosfere kože. V Nemčiji je EUBOS ena najbolj znanih lekarniških znamk na področju medicinskega čiščenja in nege kože. Desetletja pozitivnih izkušenj – tudi v dermatološki praksi – potrjujejo visoko kakovost izdelkov.

izberite eubos izdelek