TRDO MILO (SINDET) – RDEČE, S SVEŽIM VONJEM, 125g

Domov » Trgovina » TRDO MILO (SINDET) – RDEČE, S SVEŽIM VONJEM, 125g

TRDO MILO (SINDET) – RDEČE, S SVEŽIM VONJEM, 125g

5,79 

Za vsakodnevno blago, medicinsko čiščenje telesa brez mila, za mešano in nečisto kožo.

Šifra: 16555 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Sestavine in učinek:
Formula iz izbranih surovin za čiščenje kože, brez mila in z aditivi, kot je alantoin, ki kožo negujejo in ščitijo. Za razliko od navadnih mil nevtralna vrednost pH ploščic za umivanje preprečuje alkalno nabreklost kože in tako ščiti njeno naravno biosfero.

Koža jo odlično prenaša, ker:
EUBOS PLOŠČICA ZA UMIVANJE – RDEČA
– ne vsebuje alkalov in mila

Vrednost pH:  6,8 ± 0,3

Uporaba:
Izdelek uporabljajte kot navadno milo. Po uporabi ga odložite na suho podlago. Z rednim umivanjem rok učinkovito zmanjšate nevarnost okužbe z virusom gripe ali drugimi povzročitelji bolezni.

Rezultat:
Koža je intenzivno in globinsko očiščena, njena naravna biosfera je zaščitena, zaradi nevtralne vrednosti pH se prepreči nabreklost kože.
Dobro prenašanje izdelka je dermatološko potrjeno.

Naše priporočilo: Uporabo EUBOS PLOŠČICE ZA UMIVANJE posebej priporočamo tudi pri problematični, nečisti koži in splošno pri alergiji na milo. Kot tekočo različico priporočamo EUBOS TEKOČO EMULZIJO ZA UMIVANJE IN PRHANJE – RDEČO.

Pakiranje: Ploščica, 125 g

Sestavine: Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Sodium Coco-Sulfate, Triticum Vulgare (Wheat) Starch, Cetearyl Alcohol, Paraffin, Cocamidopropyl Betaine, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Aqua, Aluminum Triformate, Glycerin, Allantoin, Parfum, Titanium Dioxide, C.I. 12490, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Go to Top