Imate vprašanje? Pokličite nas: 02 46 05 386|info@eubos.si

Krema za obraz

Domov » Krema za obraz
  • Nega občutljive suhe kože na obrazu z medicinskimi učinkovinami za aktivno zaščito celic in DNA. Dobro vpojna emulzija olja v vodi (O/V) z uravnovešeno koncentracijo omega maščobnih kislin in posebnih aktivnih snovi je dermatološka krema, ki kožo pomirja, ščiti in vlaži. Uporabljamo jo za vsakodnevno nego obraza, če je koža suha, občutljiva ter nagnjena k ekcemom in pordelosti. Primerna je tudi za nego pri nevrodermitisu, stari koži in otrocih, starejših od treh let.
  • Lahka, hitro vpojna posebnamedicinska negovalna krema za obraz, primerna za vsakodnevno uporabo pri suhi, hrapavi in napeti kožiobraza – tudi za nego ob terapevtskem zdravljenju npr. nevrodermitisa, luskavice ali diabetesa.
  • Krepi nežno in občutljivo kožo dojenčkov in otrok. Zaradi dragocenih naravnih olj pomirja razdraženost in srbenje. Trajno poveča vsebnost vlage v koži.
  • Eubos Anti Age Hyaluron Repair Filler je intenzivna krema za upočasnitev znakov staranja in zmanjševanje gubic, za čvrsto in bolj gladko kožo s hialuronsko kislino, Q10 in vitaminom B3.
  • Zahtevna koža. Hyaluron dnevna krema z zaščitnim faktorjem 20. Intenzivna nega in zaščita vsak dan. Regeneracija in glajenje kože.
  • KREMNI SERUM ZA PREDEL POD OČMI Koža pod očmi postane hitro bolj gladka. Stanje kože in sposobnost zadrževanja vlage se hitro izboljša. Vsebuje visokokakovostne sestavine za vidno bolj čvrsto kožo pod očmi. UČINEK MEHKEGA FOKUSA.
  • Visoka tehnologija proti gubam: aktiven lifting noč za nočjo. Z DermCom, prvo učinkovino na svetu, ki in-vivo dokazano deluje na povečanje kolagena in elastina. Pomebna tema moderne dermo kozmetike je zahteva po medcelični komunikaciji, kajti glede na znanstvene izsledke, se ta s staranjem, zmanjšuje. K temu se pridruži še razgradnja elastičnih in strukturnih vlaken (elastin, kolagen), zmanjšanje vsebnosti hijalurona, kot pogosto tudi zmanjšanje vsebnosti maščob v celicah, ki dajejo volumen koži. Vse skupaj vodi v strukturni mreži kože do zmanjšanja čvrstosti, elastičnosti in gostote. Koža upada, postaja mlahava in nastajajo gube. Med spanjem ponoči se dogaja regeneracija, še posebej tudi za kožo. Celice stopajo v posebej intenzivno izmenjavo, medcelična komunikacija je zelo intenzivna. Procesi popravljanja in sinteze skrbijo za to, da se obremenitve dneva čim bolj uravnotežijo. Eubos je zato razvil nočno nego, ki kombinira aktivne učinkovine nove generacije. Posebna formula HYALURON REPAIR FILLER NOČNA koristi najnovejša znanstvena dognanja za dermalni prenos signalov in učinke rastlinskih ekstraktov – sintezo narave in visoke tehnologije.
  • Bogata emulzija vode v olju (V/O) s svetlinovim oljem, vitaminskim kompleksom in izvlečkom šentjanževke je medicinska krema za intenzivno nego otroške in nežne kože dojenčkov.
Go to Top