Najbolj prodajno

Prva stran/Najbolj prodajno
  • EUBOS Anti Age Hyaluron 3D Booster. Koncentrirana doza hialuronana z različnimi hiluronskimi kislinami bo kožo popolno negovala v vsaki plasti kože. Gub se loti na treh nivojih in »nabusta« in zategne vašo kožo. Daje ji volumen, prožnost in vlago, da bo vaša koža sveža in sijoča.
  • EUBOS SENSITIVE KREMA ZA ROKE ZA OBNOVO IN ZAŠČITO KOŽE, 75 ml + DARILO: vzorček Intimnega mila Eubos   Podarite svoji najdražji odlično kremo za roke, ki bo kožo negovala, nahranila, navlažila in jo naredila mehko in nežno.
  • Koncentrirana specializirana nega proti gubam in finim linjam HYALURON High Intense serum. Visoko-koncentrirani negovalni serum zmanjša gube in fine linije, kožo dodatno navlaži. Posebna kombinacija sestavin Ectoin®, hialuronske kisline in vitamina B3 pomirja kožo pod stresom, krepi njene naravne obrambne mehanizme in podpira njene mehanizme regeneracije.
  • Medicinska nega za zelo suho in hrapavo kožo na obrazu oz. posameznih delih kože. Bogata emulzija vode v olju (V/O) z uravnovešeno koncentracijo omega maščobnih kislin in posebnih aktivnih snovi oskrbuje kožo z maščobo in vlago, jo pomirja in gladi. Uporabljamo jo za vsakodnevno nego, če je koža suha, občutljiva in nagnjena k ekcemom in pordelosti. Primerna je tudi za nego pri nevrodermitisu, stari koži in otrocih, starejših od treh let.
  • Ni na zalogi.
    Eubos Anti Age Hyaluron Repair Filler je intenzivna krema za upočasnitev znakov staranja in zmanjševanje gubic, za čvrsto in bolj gladko kožo s hialuronsko kislino, Q10 in vitaminom B3.
  • Krema za roke s posebno aktivno formulo za negovane roke.
  • Visoka tehnologija proti gubam: aktiven lifting noč za nočjo. Z DermCom, prvo učinkovino na svetu, ki in-vivo dokazano deluje na povečanje kolagena in elastina.   Pomebna tema moderne dermo kozmetike je zahteva po medcelični komunikaciji, kajti glede na znanstvene izsledke, se ta s staranjem, zmanjšuje. K temu se pridruži še razgradnja elastičnih in strukturnih vlaken (elastin, kolagen), zmanjšanje vsebnosti hijalurona, kot pogosto tudi zmanjšanje vsebnosti maščob v celicah, ki dajejo volumen koži. Vse skupaj vodi v strukturni mreži kože do zmanjšanja čvrstosti, elastičnosti in gostote. Koža upada, postaja mlahava in nastajajo gube.   Med spanjem ponoči se dogaja regeneracija, še posebej tudi za kožo. Celice stopajo v posebej intenzivno izmenjavo, medcelična komunikacija je zelo intenzivna. Procesi popravljanja in sinteze skrbijo za to, da se obremenitve dneva čim bolj uravnotežijo.   Eubos je zato razvil nočno nego, ki kombinira aktivne učinkovine nove generacije. Posebna formula HYALURON REPAIR FILLER NOČNA koristi najnovejša znanstvena dognanja za dermalni prenos signalov in učinke rastlinskih ekstraktov – sintezo narave in visoke tehnologije.
  • Bogata emulzija vode v olju (V/O) z uravnoteženo koncentracijo omega maščobnih kislin in posebnih aktivnih snovi pomirja in ščiti kožo. Uporabljamo jo za vsakodnevno nego, če je koža žsuha, občutljiva in nagnjena k ekcemom in pordelosti. Primerna je tudi za nego pri nevrodermitisu, stari koži in otrocih, starejših od treh let.
Go to Top