Anti-Age - HYALURON

Prva stran/Anti-Age - HYALURON

Eubos Anti Age linija preprečuje predčasno staranje kože. Poleg dermatološkega filtra Hyaluron vsebuje tudi sestavine, ki stimulirajo naravno proizvodnjo hialuronske kisline in kolagena.

 • Aktivacijska kura za sijočo energijo in vitalnost. Visoko učinkovite aktivne sestavine proti utrujenosti in napetosti. Kompleks sestavin iz ekstrakta kaviarja, Vitanol®Bio in morske vode.   Primerno za vse tipe kože.   Ampule 7 x 2 ml
 • EUBOS Anti Age Hyaluron 3D Booster. Koncentrirana doza hialuronana z različnimi hiluronskimi kislinami bo kožo popolno negovala v vsaki plasti kože. Gub se loti na treh nivojih in »nabusta« in zategne vašo kožo. Daje ji volumen, prožnost in vlago, da bo vaša koža sveža in sijoča.
 • REGENERATIVNA NOČNA NEGA + gratis IN A SECOND CAVIAR GLOW BOOST   Spodbuja nočne globinske regenerativne procese, spodbuja medcelično komunikacijo. Zmanjšuje gube, kožo pa naredi bolj gladko in bolj čvrsto. Učinkovita formula s hialuronsko kislino, kompleksom sestavin DermCom (poseben izvleček žafrana), izvlečki belega hibiskusa, rjavimi algami baobab in magnolijo.
 • EUBOS ANTI AGE HYALURON, REPAIR FILLER NOČNA, 50ML + DARILO: Vzorec Sensitive krema za roke 25 ml + Vzorec Sensitive gel za tuširanje 30 ml   Za brezskrbno nasmejano 2020!
 • Koncentrirana specializirana nega proti gubam in finim linjam HYALURON High Intense serum. Visoko-koncentrirani negovalni serum zmanjša gube in fine linije, kožo dodatno navlaži. Posebna kombinacija sestavin Ectoin®, hialuronske kisline in vitamina B3 pomirja kožo pod stresom, krepi njene naravne obrambne mehanizme in podpira njene mehanizme regeneracije.
 • Nežna čistilna pena, ki temeljito in globinsko očisti kožo. Blaga čistilna pena, ki kožo nežno vendar intenzivno osvobodi nečistoč. Odstrani ostanke make-upa, umazanije in prašnih delcev kot tudi odvečno maščobo. Primerna je za vse tipe kože, tudi za občutljivo.
 • Učvrstilna kura za intenzivno gladitev in regeneracijo. 2-fazna kura s takojšnjim učinkom proti gubicam. Collaxyl CLX in visokomolekularna hialuronska kislina.   Primerno za vse tipe kože.   Ampule 7 x 2 ml
 • Vlažilna kura za intenzivno vlaženje in nego. 2-fazna kura s takojšnjim učinkom pri stresu in izsušenosti kože. Visoko tehnološke sestavine Pentavitin®, Gatuline® In-Tense in hialuronska kislina.   Primerno za vse tipe kože.   Ampule 7 x 2 ml
 • Eubos Anti Age Hyaluron Repair Filler je intenzivna krema za upočasnitev znakov staranja in zmanjševanje gubic, za čvrsto in bolj gladko kožo s hialuronsko kislino, Q10 in vitaminom B3.
 • Dnevna nega za zmanjševanje gub z UVB in UVA zaščito.   Inovativna zaščitna in aktivna formula: Posebna UVB-/UVA- kombinacija filtrov z ZF 20 in ustreznim UVA-zaščitnim faktorjem pri vsakodnevni uporabi pomaga preprečevati predčasno staranje kože kot tudi poškodbe kože z UV žarki.
 • Eubos Anti Age Hyaluron, kremni serum za predel okoli oči neguje kakor bogata krema, aktivno učinkovit kot serum.
 • Visoka tehnologija proti gubam: aktiven lifting noč za nočjo. Z DermCom, prvo učinkovino na svetu, ki in-vivo dokazano deluje na povečanje kolagena in elastina.   Pomebna tema moderne dermo kozmetike je zahteva po medcelični komunikaciji, kajti glede na znanstvene izsledke, se ta s staranjem, zmanjšuje. K temu se pridruži še razgradnja elastičnih in strukturnih vlaken (elastin, kolagen), zmanjšanje vsebnosti hijalurona, kot pogosto tudi zmanjšanje vsebnosti maščob v celicah, ki dajejo volumen koži. Vse skupaj vodi v strukturni mreži kože do zmanjšanja čvrstosti, elastičnosti in gostote. Koža upada, postaja mlahava in nastajajo gube.   Med spanjem ponoči se dogaja regeneracija, še posebej tudi za kožo. Celice stopajo v posebej intenzivno izmenjavo, medcelična komunikacija je zelo intenzivna. Procesi popravljanja in sinteze skrbijo za to, da se obremenitve dneva čim bolj uravnotežijo.   Eubos je zato razvil nočno nego, ki kombinira aktivne učinkovine nove generacije. Posebna formula HYALURON REPAIR FILLER NOČNA koristi najnovejša znanstvena dognanja za dermalni prenos signalov in učinke rastlinskih ekstraktov – sintezo narave in visoke tehnologije.
 • Inovativna formula za pomlajeno kožo na rokah. Učinkovita proti grobi koži in neenakomerni pigmentaciji, s preventivno zaščito pred s svetlobo povzročenim staranjem kože.
Go to Top