EUBOS PAKET ZA NEGOVANE ROKE + DARILO

EUBOS PAKET ZA NEGOVANE ROKE + DARILO

7,43 

EUBOS SENSITIVE KREMA ZA ROKE ZA OBNOVO IN ZAŠČITO KOŽE, 75 ml
+ DARILO: vzorček Intimnega mila Eubos

 

Podarite svoji najdražji odlično kremo za roke, ki bo kožo negovala, nahranila, navlažila in jo naredila mehko in nežno.

Opis

SENSITIVE KREMA ZA OBNOVO IN ZAŠČITO KOŽE ROK

Obnovi obremenjeno kožo, jo intenzivno oskrbuje z vlago, gladi, izboljšuje njeno strukturo in videz ter jo dolgotrajno zaščiti. Pri redni uporabi postane koža na dotik nežna kot svila in mehka. Koži se za dalj časa okrepi odpornost proti negativnim vplivom okolja.
Z provitaminom B5, vitaminom E, alantoinom in negovalnimi aditivi ščiti in obnavlja naravno biosfero kože. Hydro-Derm® faktor z aminokislinami, laktatom, rožno vodo in glicerolom dolgotrajno izboljša in stabilizira vsebnost vlage v koži.

Uporaba: Kremo nanesite na očiščene roke. Na koži ostane zelo tanek sloj, ki pa ni masten ali lepljiv. Po potrebi roke ponovno namažite po vsakem umivanju.

 

DARILO: VZOREC INTIMNEGA MILA FEMININ WASHING EMULSION

Eubos Feminin vsebuje hidrolizirane beljakovine mleka in pšenice za ohranjanje vsebine vlage v koži, medtem ko mlečna kislina zagotavlja idealno rahlo kislo okolje pH 4 – 4,5, ki podpira naravno bariero intimnega predela. Hkrati kamilica pomaga pomiriti kožo, medtem ko pantenol spodbuja zadrževanje vlage in prožnost kože. Nežna emulzija vsebuje tudi dermatološki deodorant za preprečevanje neprijetnega vonja in ohranjevanje svežine skozi cel dan.

Uporaba: Koncentrirana emulzija zahteva le majhno količino, ki jo sperete z vodo, za učinkovito vsakodnevno nego intimnega predela in se uporablja med mesečnim perilom, po spolnem odnosu, po porodu ali preprosto kot vsakdanja nega za vzdrževanje optimalno intimne higiene. Samo za zunanjo uporabo.

Go to Top