EUBOS DARILNI PAKET PROTI GUBICAM + DARILO

Domov » Trgovina » EUBOS DARILNI PAKET PROTI GUBICAM + DARILO

EUBOS DARILNI PAKET PROTI GUBICAM + DARILO

31,49 

EUBOS ANTI AGE HYALURON, REPAIR FILLER NOČNA, 50ML + DARILO: Vzorec Sensitive krema za roke 25 ml + Vzorec Sensitive gel za tuširanje 30 ml

 

Za brezskrbno nasmejano 2020!

Opis

EUBOS ANTI AGE HYALURON, REPAIR FILLER NOČNA, 50ML

Inovativna kombinacija sestavin spodbuja koži lastne regenerativne procese, ki imajo najvišjo stopnjo aktivnosti zlasti ponoči, med spanjem. Nočna nega spodbuja medcelično kohezijo in intenzivno ter dolgotrajno poveča vsebnost vlage v koži.

Ob redni uporabi se koža izjemno učvrsti, gube se zmanjšajo. Gube od znotraj oblazinjene in zapolnjene po višini, globini in proti površini. Vsebnost vlage v koži se intenzivno poveča. Koža postane vidno in občutno bolj gladka in napeta – za negovan in mlajši videz.
Učinkovitost in združljivost sta dermatološko dokazana.

UPORABA: Nanesite zvečer na očiščeno kožo obraza, vratu in dekolteja ter nežno vmasirajte.

 

DARILO 1: VZOREC Senitive krema za roke 25 ml
Obnovi obremenjeno kožo, jo intenzivno oskrbuje z vlago, gladi, izboljšuje njeno strukturo in videz ter jo dolgotrajno zaščiti. Pri redni uporabi postane koža na dotik nežna kot svila in mehka. Koži se za dalj časa okrepi odpornost proti negativnim vplivom okolja.

Uporaba: Kremo nanesite na očiščene roke. Na koži ostane zelo tanek sloj, ki pa ni masten ali lepljiv. Po potrebi roke ponovno namažite po vsakem umivanju.

DARILO 2: VZOREC Kremni gel za tuširanje, 30 ml
Posebej blago sredstvo za umivanje telesa, čisti nežno vendar temeljito. Kožo že med umivanjem oskrbi z negovalnimi snovmi, ki ji vračajo maščobo in jo ščitijo pred izgubo vlage. Po prhanju ostane koža na dotik gladka in svileno mehka. Odlična učinkovitost in dobro prenašanje sta dermatološko potrjeni.

Uporaba: EUBOS SENSITIVE LOSJON ZA PRHANJE IN KREMA V ENEM dajte na roko in z umivanjem ustvarite nežno kremasto in blago čistilno peno.

Go to Top