Proizvajalec in odgovorna oseba za izdelke blagovne znamke EUBOS po Uredbi (ES) št. 1223/2009 je:
Dr. Hobein (Nachf) GmbH,
med. Hautpflege
Grenzstraβe 2
D-53340 Meckenheim

Medis-M d.o.o. je ekskluzivni zastopnik za blagovno znamko EUBOS za Slovenijo. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1996 v Sloveniji, s sedežem v Mariboru. Podjetje vsa ta leta izkazuje rast prihodkov in posledično števila kupcev dobaviteljev ter zaposlenih. Podjetje trenutno zaposluje sedemnajst ljudi.

Poglavitna dejavnost podjetja Medis-M d.o.o. je veleprodaja kakovostnih medicinskih pripomočkov za osebno in bolnišnično uporabo, izdelkov za zdravstveno preventivo, lajšanje zdravstvenih težav ter izdelkov za izboljšanje kakovosti življenja.

Glavni kupci podjetja so lekarne in specializirane trgovine z medicinskimi pripomočki. Poleg naštetih kupcev dobavljamo blago tudi bolnišnicam, zasebnim zdravstvenim ordinacijam in različnim društvom za zdravstveno preventivo.

Poudarek je na kakovosti storitev in dobrih medsebojnih odnosih, predvsem med zaposlenimi nato s kupci, dobavitelji in drugimi deležniki.

Leta 2019 je podjetje prejelo Platinasto boniteto odličnosti izdano s strani hiše Bisnode, največje partnerske družbe bonitetne hiše Dun & Bradstreet. Certifikat platinaste bonitetne odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov in podjetje uvršča med 1,2 % podjetij, ki dosegajo mednarodno priznane standarde platinaste bonitetne odličnosti.