Veseli smo, da vam lahko predstavimo nova izdelka v liniji Hyaluron!

Zdaj vaši koži zagotavljamo celostno nego, ki bo poskrbela, da bo oskrbljena z vlago, zmanjšala bo gube IN kožo zaščitila pred zunanjimi vplivi, ki dokazano vplivajo na predčasno staranje!

Nova izdelka sta Multi active mousse – čistilna pena in High Intense serum!

Multi active mousse – čistilna pena

Čistilna pena temeljito očisti vašo kožo vseh nečistoč, ki so nabrale na njej tekom dneva, odstrani pa tudi vse ostanke vašega make upa. Tako kožo idealno pripravi za nadaljno nego. Peno odlikujejo posebne sestavine, ki poskrbijo, da je vaša koža globinsko očiščena in negovana.

Posebne aktivne učinkovine v peni so:

  • Ectoin® z anti-polucija učinkom , ščiti pred celičnimi in DNK poškodbami in tako preprečuje predčasno staranje kože
  • Glycoin® pospešuje delovanje celic, stimulira gradnjo prokolagena, dovaja dodatno vlago za gladkejšo površino kože
  • Aloe Vera pomirja kožo in ima vlažilni učinek

 

HYALURON HIGH INTENSE SERUM

Dokazano je, da umazanija iz zraka – drobni delci iz izpušnih plinov avtomobilov, tovarn, cigaret, vplivajo na predčasno staranje kože. Koža je zaradi izpostavljenosti takemu ozračju stalno pod stresom. Prav zaradi tega so raziskovalci laboratorijev Eubos ustvarili izdelek, ki učinkovito poskrbi, da se pred njimi zaščitimo. Ustvarili so Hyaluron High Intense serum.

High Intense serum vsebuje posebno kombinacijo sestavin Ectoin®, hialuronske kisline in vitamina B3. Sestava poskrbi za pomiritev kože pod stresom, krepi njene naravne obrambne mehanizme in podpira njene mehanizme regeneracije. Serum zmanjšuje gube in fine linije in dodatno vlaži kožo.

  • Ectoin® je posebna sestavina z anti polucija učinkom, ščiti pred poškodbami celic in DNK-ja in tako preprečuje predčasno staranje kože.
  • Hialuronska kislina kožo intenzivno in dolgotrajno oskrbuje z vlago, pospešuje sintezo kolagena in zapolni gube od znotraj.
  • Squalane, pridobljen iz oliv, podpira hidrolipidni film in zmanjšuje izgubo vode iz kože.
  • Vitaminski kompleks z vitaminom B3 (niacinamid), vitamin E in provitamin B5 krepi bariero kože, zmanjšuje tvorbo sebuma in deluje proti nečistočam na koži.
  • Ekstrakt magnolije deluje antioksidativno in antibakterijsko.

Nova izdelka ob pomoči preverjenih in učinkovitih izdelkov v liniji poskrbijo, da kožo negujemo celostno. Razvili smo poseben sistem, ki vam bo pomagal, da bo vaša koža mladostna, sveža in navlažena. Z našo sistemsko nego je za vaše gube odlično poskrbljeno!

 

 NEGOVALNI SISTEM IZ EUBOSA – za vaše gube je odlično poskrbljeno!

 

Korak 1: Očistite kožo s MULTI ACTIVE MOUSSE multiaktivno peno za čiščenje.

Korak 2: Za intenzivno nego nanesite HYALURON 3D BOOSTER ali HIGH INTENSE SERUM lahno vmasirajte (izogibajte se stiku z očmi). Priporočamo, da High Intense serum uporabljate zjutraj, da boste kožo pomagali zaščititi pred onesnaženjem, zvečer pa lahko nanesete 3D BOOSTER, ki bo vase gube obložil od znotraj.

Korak 3: Za dnevno nego nanesite HYALURON REPAIR FILLER DAY, za nočno nego nanesite HYALURON REPAIR FILLER NIGHT , za UV zaščito uporabite dnevno kremo HYALURON DAY REPAIR PLUS LSF 20.