Če ste ravnokar iz počitnic in je vaša koža suha, hrapava, srbi, se lušči ali ima kakršen koli drug problem, vam tako sporoča da ji nekaj manjka.

Mogoče se počutite, da bi za svojo kožo potrebovali nekaj takega?

 

Vaša koža bo vedno potrebovala VLAGO. Vedno. Živimo v okolju, ki nam kožo izsušuje: veter, sonce, plini na ulici, umazan zrak v mestih, klime, gretje v prostorih, vse to vpliva na to, da je naša koža ziritirana in da izgublja vlago.

 

Zato vedno najprej poskrbite, da bo koža navlažena.

 

To lahko dosežete z več izdelki, nujno pa je tudi, da dovolj pijete. Kožo se vedno neguje tako od znotraj kot od zunaj. Tako kot sebe.

 

Za zunanjo nego se tako lahko uporabi:

 

Serum

Maske za vlaženje

Vlažilno kremo

 

Serum je intenzivna nega, ki bo vaši koži dovajala sestavino ali več njih koncentrirano. Za vlaženje naj serum vsebuje sestavine za vlaženje, najpogosteje bo to hialuronska kislina in pa tudi druge, ki koži pomagajo, da obnovi svoje zaloge.

 

Serum je lahko specializiran za intenzivno vlaženje, kot je to Eubos 3D Booster, ki ga lahko uporabljate tako zjutraj kot zvečer.

 

Lahko pa je poleg vlaženja specializiran še za to, da zadržuje vlago in da pomaga koži preživeti stresni dan. Ne pozabite, da je obraz vedno razkrit in da je od zunaj deležen vseh mokrodelcev v zraku povsod kjer se gibljete, tudi, če jih vi ne vidite. Za take dneve je še posebej primeren Eubosov High Intense serum.

 

Maske za vlaženje delujejo podobno kot serum, s tem, da jih nanesete najbolje da zvečer, da intenzivno vrnejo koži, kar je izgubila in jo običajno po uporabi sperete. Maska bo nekoliko bolj gosta, v obliki gela ali kreme. zadnje čase se pojavljajo tudi take v obliki bele maske (takšne kot za pusta), ki jo daste na obraz in jo potem snamete. Na voljo je več različnih. Žal pri Eubosu nimamo nege v obliki maske, ker so naši serumi tako odlični, da so nam dovolj 🙂

 

Vlažilna krema bo poleg tega, da vam dovaja vlago poskrbela tudi za povrhnjico kože in naredila zaščitni plašč, da bo koža lažje preživela dan. Odlično kremo za vlaženje imamo tudi pri Eubosu. Najdete jo tukaj Eubos Sensitive vlažilna krema.

 

Kakšne izdelke imate sami radi kot dodatno nego? Serum, masko ali kremo? S čim se radi pocrkljate?